Fără bariere de scurgere în baia Ta!

0
1587

Stil de viaţa, relaxare, individualitate sunt temele în proiectarea unei băi moderne. Lasă fantezia şi mintea creatoare să te ghideze in planificarea băii tale de vis cu sistemele de scurgere design Kessel.

Motive pentru care merita să alegi sifoane Kessel:

Design

Kessel înţelege atenţia la detalii şi propune produse unice, elegante şi moderne ce se potrivesc perfect în baia Ta.

Tehnologie

Pentru confortul locuinţei tale, lângă fiecare sifon oferim gardă de miros şi de spumă sau sită de păr. Ştim că detaliile contează.

Calitate Germană

Materiale de înalta calitate care prin tehnologia de producţie germană se transformă în obiecte ce aduc un standard ridicat vieţii tale.

Instalare uşoară

Instalare uşoară şi flexibilă pentru fiabilitate maximă şi exploatare fără griji în confort maxim.

Design inovator

design-inovatorAlături de designul inovator, produsele din gama design KESSEL înseamnă totodată calitate şi funcţionalitate ridicată. Performanţa maximă în scurgere şi ușurinţa întreţinerii fac din colecţia KESSEL design alegerea de top pentru băi, spa-uri şi centre de fitness atât în mediul privat cât şi în cel comercial.

Mai multe posibilităţi

mai-multe-posibilitatiRigola de duş cu o formă clasică, minimalistă se încadrează în designul pur al băii tale. Prelucrarea atentă în cele mai mici detalii a rigolei şi perimetrul din oţel inoxidabil rezultă o combinaţie vizuală extraordinară între suprafaţa ei şi a finisajului băii tale.

Senzaţie naturală de confort 

senzatie-naturala-de-confortSenzualitate calmă. Ambianţă caldă. Un sentiment de bunăstare în ton cu natura. Opţiunea de lemn design se potriveşte perfect acestui stil şi poate oferi fie contrast fie armonie în elementele de design.

Repere pentru baia mea 

repere-pt-baieGama Linearis Confort Light iluminează zona udă a băii transformând-o într-o experienţa vizuală modernă şi unică. Vino acasă, închide uşa lumii exterioare, relaxeazăte şi bucurăte de un duş după placul tău într-o baie creată doar pentru tine.

O baie exclusivă, doar pentru Tine 

baie-exclusivaGama Linearis Confort Crystal întruneşte cele mai înalte standarde ale unei băi unice prin design şi nu lăsa nimic la voia întâmplării. Rigola din sticlă cu inserţii de cristale iluminate din spate, este contrastul perfect între negru şi suprafaţa lucioasă. Exclusivitate la superlativ.

Individualitate în baia TA

individualitateExpresia propriei dumneavoastră personalitatea poate fii accentuată prin personalizarea totală a gamei Linearis Confort Logo: numele dumneavoastră, iniţiale, embleme sau logo-uri pentru uz comercial – discret iluminate pe o suprafaţa de sticla elegantă cu efect de oglindă neagră.

Design inovator 

design-inovator1Gama de rigole SCADA oferă noi posibilităţi complete pentru baia Ta. Poţi alege dintre cele patru modele diferite toate realizate din oţel inoxidabil. Ca un punct culminant unic, toate capacele sunt oferite cu liniştitor sistem de iluminare de fundal cu LED-uri în diferite culori.

Ultimul detaliu: claritate

claritateStil simplu şi rafinat. Opţiunea de sifon de lavoar cu design cromat îşi pune amprenta pe orice tip de baie, noua sau renovată. Se armonizează perfect cu gama Kessel Design atât prin designul sau unic cât şi prin funcţionalitatea perfectă.

Pentru informații suplimentare te așteptăm în magazinele noastre!