Rezervoare WC încastrabile INEO de la SANIT

0
9002

Produsele din noua generaţie de rezervoare WC încastrabile INEO de la SANIT sunt compacte şi multifuncţionale.

INEO poate fi utilizat atât în sectorul privat cât şi în sectorul public.

Rezervorul WC îngropat din generaţia INEO, are deschidere de acces mic cu funcţionarea din faţă, printr-o supapă universală inovatoare de la SANIT. Acest lucru permite, ca spălarea vasului WC să fie acţionat manual, electronic (radio, buton cu fir sau IR) sau pneumatic, în conformitate cu cerinţele clientului. Rezervorul are o capacitate de 7.5 litri. Butonul de acţionare mare poate fi setat la 7.5 sau la 4.5 litri şi butonul mic la 4-2 litri (setarea din fabrică este de 6 şi 3 litri).

Noul rezervor încastrabil în construcţiile gipscarton INEO PLUS WC, este disponibil cu înălţimi de 1185 şi 1120 mm, ambele cu o lăţime de 525 mm. Baza pentru această este o ramă de oţel autoportant pentru placare uscată. INEO Plus este, de asemenea, proiectat pentru conectarea la duş WC-uri (funcţie de bideu).

Pentru utilizarea în ziduri de cărămidă, noul rezervor INEO IN WC are o înălţime de instalare de 1080 mm, o lăţime de 453 mm şi o adâncime de 125 mm.

Modulul INEO IN 80 WC a fost dezvoltat pentru aplicaţii speciale de perete de cărămidă. Aceasta are o adâncime de instalare de doar 80 mm, care, în combinaţie cu rezervorul special INEO 80, îl face ideal pentru utilizarea în spaţii mici, cum ar fi WC-uri de oaspeţi.

În completarea liniei de produse generaţia INEO, oferim o gamă largă de butoane de acţionare noi, pentru băi cu design personalizat. LOS, LIS, SWING şi HELA permit crearea diferitelor stiluri de baie de la clasic elegant la jucăuş. Noul buton de acţionare LIS este disponibil şi cu funcţie de iluminare.

Linia de stil: Linea

Combină eleganţa clasică cu cea mai recentă tehnologie. Designul minimalist şi liniile curate fac butoanele de acţionare din această gamă să fie punctul culminant clar al băii. Placa de acţionare LOS, cu forme dreptunghiulare şi unghiuri drepte, creează un stil distinct geometric. Aceste plăci de acţionare din materiale plastice sunt disponibile în culori standarde, clasice dar există şi mai multe variante posibile de combinaţii de culori. Placa de acţionare LIS combină lumina, umbra şi înalta calitate prin materialele folosite pentru a crea un element de design de excepţie.

La cererea clientului, placa poate fi, de asemenea, conceput individual. Tot ceea ce este necesar pentru aceasta este un desen la scară. Elementele de design special bazate pe aceasta, realizate din lemn, ceramică sau piatră (gresie până la 6 mm grosime), pot fi apoi integrate. Noul buton de acţionare LIS este disponibil şi cu funcţie de iluminare. Atunci când o persoană intră în baie, benzile de lumini vor fi aprinse cu ajutorul senzorului de mişcare într-una din şase culori selectabile. Se opreşte automat după 2-8 minute în funcţie de timpul presetat.

Linia de stil: Creativa

Un amestec de design exclusiv şi tehnologie avansată. Formele imaginative şi materialele excepţionale creează o atmosferă familială prin care orice baie pare mai frumoasă. În cazul butoanelor de acţionare SWING, numele său este sinonim cu mecanismul butonului de acţionare. Butonul de acţionare mic şi mare este acţionat cu o mişcare leagăn prin intermediul tehnologiei de comutare. Butonul de acţionare are un cadru din metal turnat, cu un finisaj cromat de înaltă calitate, iar placa de acţionare propriu-zisă este fabricată din material plastic. Placa de acţionare HELA promite o senzaţie de a fi la mare, prin designul său de val blând din trei piese. Dimensiunea de val simbolizează volumul de spălare. Acest model „val” este, de asemenea, disponibil într-o gamă largă de combinaţii de culori.

Linia de stil: Redonda

Aceasta este numele dat de către SANIT la bine-cunoscute butoane de acţionare din seria S 700 şi 706. Specificul seriei este rama de oţel inoxidabilă subţire. Combină designul atemporal cu funcţionalitatea modernă şi are o formă circulară armonioasă foarte atractivă. Acest lucru creează un sentiment de bunăstare. Combinaţia de design robust şi operare „user-friendly”, face ca seria Redonda să fie ideală pentru o baie de familie.

Un configurator de buton de acţionare pentru toate cele trei linii de stil va fi disponibilă ca o aplicaţie în curând pe pagina web al producătorului www.sanit.de.