Semineul iside idro-semineu pe peleti de la „La Nordica-Extraflame”

0
3334

Companiai taliană La Nordica-Extraflame îşi are originile în anul 1967. De atunci, grupul de firme a lucrat din greu pentru a extinde și îmbunătăți gama de produse, și-a abandonat simplele sobe de ieri în favoarea inovării şi diversificării produselor respectiv a semineului iside idro, care pot satisface toate nevoile și preferințele consumatorilor de astăzi.

Grupul La Nordica-Extraflame este condus de forțele caracteristice ale Italiei de nord-est: pasiune si munca grea. Chiar și în domeniul încălzirii „tradiționale”, inovarea fost întotdeauna o caracteristică a produselor La Nordica-Extraflame. Datorită acestui fapt, Grupul a dobândit o cotă semnificativă de piață în ultimii 20 de ani, iar în prezent vinde produsele sale în 20 de țări din întreaga lume. Grupul La Nordica-Extraflame produce sobeşi seminee pe lemn şi peleţi ultra-moderne, clasice și în stil rustic.

Produsele sale pot deveni, de asemenea, sisteme complete dar compacte de încălzire centrală din casa ta.

Produsele Nordica-Extraflame sunt conforme cu cele mai stricte reglementări de emisii. Ele sunt, de asemenea, certificate şi marcate CE respectiv corespund celor mai exigente standarde internaționale. Extraflame SpA după aproximativ 20 de ani de producţie a aparatelor electrice de încălzire, a trecut la proiectarea, dezvoltarea și fabricarea echipamentelor pe peleți. Produse inovatoare, functionale, economice, precum și ecologice. Scopul Extraflame este să devină unul dintre liderii de piață. Extraflame a înființat recent o nouă divizie dedicată dezvoltării de tehnologii termice solare, și a dezvoltat un sistem nou, optimizat pentru încălzire centrală și producere apă caldă independent, care reprezintă o alternativă viabilă pentru sistemele convenționale de energie.

Iside Idro Semineul Iside Idro este un semineu pe peleţi cu agent termic pentru încălzire centralizată, cu înveliş din plăci ceramice prelucrate manual în diferite culori: roşu, pergamena, alb. Şemineul are încorporat pompă de circulare, vas de expansiune şi supapă de siguranţă. Are funcţia de suflant de aer cald, care se poate programa în funcţie de temperatura încăperii în care este instalat. Se poate programa cu funcţionare săptămânală sau poate fi comandat de un termostat de ambianţă.

La comanda primită şemineul porneşte şi se opreşte de fiecare dată, fără a avea flacără de veghe. Are rezervorul de peleţi de 35kg care asigură o autonomie de minim 48 ore. Curăţirea potului de ardere a şemineului se efectuează manual, în mod regulat din două în două zile, totodată curăţirea căilor de aer cald se efectuează cu manetele montate din fabrică.

Scoaterea şi golirea cenuşarului se efectuează manual şi această operaţiune este recomandată de a fi făcută săptămânal.