Ţevi din cupru Feinrohren

0
1169
teava din cupru

CARBON FREE®

ŢEAVĂ DE CUPRU REZISTENTĂ LA COROZIUNE PENTRU TOATE TIPURILE DE INSTALAŢII

Ţevile din cupru CARBON FREE® rezistentă la coroziune sunt rezultatul experienţei de peste 40 ani acumulate de FEINROHREN S.p.A în domeniul ţevilor pentru sisteme frigorifice, pentru aer condiţionat, pentru aplicaţii speciale şi pentru sisteme sanitare, încălzire de ÎNALTĂ CALITATE.

Ţevile de cupru CARBON FREE® sunt îndeosebi indicate în instalaţiile: sanitare – apă caldă şi apă rece încălzire – radiatoare, încălzire prin pardoseală, schimbătoare de căldură gaz – scopuri medicale, LPG, metan etc.

Caracteristici: Ţevile de cupru CARBON FREE® sunt produse în conformitate cu normele EN 1057 pentru toleranţe dimensionale şi caracteristici mecanice. Ca şi componenţă chimică, ţeava de cupru CARBON FREE® este un produs de maximă puritate cu un conţinut cupru de cel puţin 99,97% fără a utiliza cupru reciclat. Este controlată cu cele mai sofisticate şi performante dispozitive, ca urmare este exclusă apariţia defectelor, fisurilor capilare – care ar afecta sistemul – pe durata şi după instalarea ţevilor.

Tratamentul special CARBON FREE® asigură o mare rezistenţă la coroziune şi ca urmare garantează că apa îşi menţine calitatea sa potabilă. Este cunoscut faptul că coroziunea cuprului (Pitting Corrosion) este cauzată de carbonul rezidual ce se află pe suprafaţa internă a ţevilor. Conform normelor EN 1057 nivelul de carbon nu poate să depăşească valoarea de 0,20 mg/dm2 (valoare care, testată recent în laborator, a fost denumită nivel critic ridicat). Nivelul maxim al carbonului ce se găseşte în ţeava de cupru CARBON FREE® este inferior valorii de 0,05 mg/dm2, de fapt de patru ori mai mic decât nivelul cerut de norme. Acest rezultat extraordinar se datorează procesului CARBON FREE® prin care nu se elimină carbonul rezidual din interiorul ţevilor, după ce ele au fost produse, ci se evită formarea carbonului înainte şi pe parcursul fazei de producţie. Ca urmare, de la începuturi ţevile de cupru CARBON FREE® sunt la fel de pure cum este apa pe care o consumăm!

ŢEAVĂ DE CUPRU GREEN®

FEINROHREN S.p.A. oferă un produs specific pentru piaţa instalaţiilor frigorifice şi de aer condiţionat – GREEN® – care este disponibil în lungimi şi ambalaje diferite.

Tevile din cupru pentru instalatii de aer conditionat  GREEN® este fabricată în conformitate cu cele mai restricte şi exigente standarde internaţionale, are aceleaşi caracteristici tehnice şi calitative ca ţevile vândute producătorilor, ca urmare eficienţa şi omogenitatea maximă al circuitului este garantată.

Ţeava de cupru GREEN® îndeplineşte pe deplin limitele purităţii (solubile şi nesolubile) dominată de o varietate de standarde internaţionale, imbatabil în nivelul carbonului rezidual care tinde spre zero. Ţeava de cupru GREEN® este produsă cu cea mai modernă linie de fabricaţie şi metode de control existente pe piaţă.

Ţeava de cupru GREEN® este oferit într-un ambalaj de vacuum particular, GREEN® VACUUM, care menţine produsul în starea lui originală, exact cum a fost fabricat.

10 argumente pentru alegerea şi folosirea ţevii de cupru FEINROHREN:

  • încercat şi verificat – ţevile de cupru FEINROHREN corespund normelor europene EN 1057 şi au certificate DVGW, AENOR, AFNOR, BSI etc.
  • multilateral – ţevile FEINROHREN se pot utiliza în instalaţii de încălzire, sanitare, frigorifice, de aer condiţionat
  • durata de viaţă – ţevile FEINROHREN au o garanţie de 50 de ani – ecologic şi sănătos
  • ţevile FEINROHREN sunt făcute din minereu pur de 99,97 %, cuprul nu permite proliferarea bacteriilor – performant
  • ţevile FEINROHREN rezistă la coroziune, la presiuni mari, la şocuri de temperatură, la foc deschis
  • proprietăţi mecanice – ţevile FEINROHREN sunt uşor de îndoit, de fălţuit, de lărgit
  • proprietăţi chimice – ţevile FEINROHREN sunt antibacteriale, au protecţie UV, nu admit difuzia oxigenului, nu intră în reacţie cu materii organice
  • valoare pentru banii dumneavoastră – raportul preţ-performanţă la ţevile FEINROHREN este foarte bună
  • reciclabil – 99 % din ţevile FEINROHREN sunt refolosibile
  • tradiţional – compania FEINROHREN există pe piaţa europeană din 1959