Hidroforul compact MQ – mentinerea presiunii constante in locuinta

0
3387

Hidroforul compact MQ este o unitate compacta, ce include pompa, motorul, rezervorul cu diafragma, sensorul de presiune si debit, panou de comanda si valva de retinere. Microprocesorul de comanda incorporat face ca pompa sa porneasca automat cand exista consum in instalatie si sa se opreasca atunci cand nu exista consum. In plus, microprocesorul protejeaza pompa in cazul unor defectiuni.

Pompa MQ este folosita pentru alimentarea cu apa si ridicarea presiunii in gospodarii, case de vacanta si cabane, ferme sau gradini.

caracteristici_0Datorita designului compact, pompa nu ocupa mult spatiu si este usor de instalat. Nu este necesar spatiu in jurul pompei.

Functionare simpla

Pompa are un panou de comanda prietenos pentru utilizator cu buton de Pornire/ Oprire si indicatoare luminoase pentru semnalizarea starii de functionare a pompei.

Pompa autoamorsanta

Datorita faptului ca MQ este o pompa autoamorsanta, ea poate pompa apa de la un nivel situat mai jos decat pompa. Cu conditia ca aceasta sa fie umpluta cu apa la instalare, pompa poate pompa apa de la o adancime de 8 m in mai putin de 5 minute. Aceasta faciliteaza instalarea si pornirea pompei si asigura o furnizare eficienta a apei, la instalatiile la care exista riscul lipsei de protectie apa si a scurgerilor din furtunuri sau racorduri de absorbtie.

Functii de protectie incorporate

Daca pompele sunt expuse la lipsa apa sau la temperatura inalte, sau in caz de suprasarcina, pompa se va opri automat, prevenind astfel arderea motorului.

Resetare automata

Pompa are o functie de resetare autómata. In cazul functionarii fara apa sau a unei avertizari similare, pompa se va opri. Pompa va incerca sa reporneasca automat la fiecare 30 de minute pentru o perioada de 24 de ore. Functia de resetare poate fi dezactivata.

Nivel scazut de zgomot

Datorita designului hidraulic si racirii interne, pompa are un nivel de zgomot redus, ceea ce o face adecvata pentru utilizarea in interiorul casei.

Intretinere

Nu este necesare o intretinere a pompei

Mai multe detalii despre MQ si instalarea ei usoara, gasiti in acest video: