ABITO – Eleganţă creată la talie în opt ipostaze

0
2220

Pur şi simplu, puteţi schimba exteriorul fără demontarea vasului wc.

În parteneriat cu Daniel Debiasi și Federico Sandri, Hatria prezintă un nou concept de viață. Designul şi eleganţa vestimentară actuale fiind completate cu un nou DRESS făcut pentru băi contemporane.

Seria Abito se caracterizează prin atenție la detalii, linii îndrăznețe, curate și conturate. Marginea vasului, ca un guler, completează designul, adăugând personalitate și stil vasului wc.

abito1Pe de altă parte există noțiunea de stil ” realizat-la-măsură”, ca o ţinută care este perfectă pentru orice ocazie. Ca urmare, textile, ţesături şi suprafeţe ceramice vin împreună pentru a crea o nouă dimensiune în baia dumneavoastră prin adăugarea unui stil individual și personal.

Formele fine proiectate reflectă excelent, în acelaşi timp, vibraţia ceramicii tradiţionale şi tehnologia inovatoare, iar sistemul sofisticat permite schimbarea cu uşurinţă a carcaselor de wc şi bideu. Carcasele au o gamă deosebită de culori şi texturi, selectate cu profesionalism pentru a oferi libertate în crearea băii de vis.

ABITO SZERELES

abito-ambi-1Detalii suplimentare în magazinele Melinda Instal.