O baterie sanitară nu este doar un obiect prin care trece apa!

0
1830

[one_full last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][fusion_text]Recomandarea specialiștilor in amenajări este de a încerca sa personalizam încăperea pentru baie cu accesorii respectiv baterii sanitare care sa ne definească. Indiferent ca este vorba despre forme rotunjite sau dure, linii clare, atemporale, suprafeţe cromate, din inox sau mate, disponibile in alb, negru, Kludi oferă o gama variata de produse pentru cele mai sofisticate gusturi.

Indiferent cat de mare sau mica este baia sau bucătăria, exista piese care pot personaliza spaţiul oferindu-i acel ceva special. Orice amenajare începe cu alegerea culorilor si a obiectelor de baza. In cazul unei bai, obiectele sanitare si mobilierul de baie sunt primele elemente care completează decorul.

Însă, un produs de calitate dispune de funcţionalitatea inteligente menite să ne facă viaţa mai frumoasa, mai confortabila si chiar sa ne ajute sa economisim apa si, prin urmare, bani. Pentru a veni în sprijinul comparatorilor, Kludi a identificat 6 caracteristici esenţiale de care trebuie sa ţinem cont atunci când achizitionăm o baterie sanitara:

 1. Durata de viaţă si perioada de garanţie si post garanţie îndelungate.
  • Garanţie standard  5 ani, si perioada de post garanţie 10 ani.
  • Este bine de știut ca bateriile Kludi sunt concepute sa funcţioneze pe o perioada medie de 20 de ani.
 2. Economie de apa.
  • Având in vedere creșterea galopanta a tarifului la apa este important sa alegem acele baterii sanitare care permit cea mai mare economie de apa. Kludi a dezvoltat o noua tehnologie, perlatorul S-pointer, disponibila pentru bateriile lavoar si care determina o economie de apa de minim 40%, în vreme ce bateriile cu senzor ridica pragul de economie până la 70%. Pentru aceia dintre noi care iubesc mediul înconjurător si care respecta resursele naturale si le utilizează cu responsabilitate, vor avea un motiv în plus sa aleagă bateriile Kludi.
 3. Respect pentru mediu.
  • Bateriile sanitare de la Kludi sunt clasificate WELL (WELL este un sistem de clasificare pentru care randamentul energetic si conservarea resurselor sunt criterii importante de achiziţie).
 4. Confort în utilizare
  • Reglarea fina si usoară a debitului de apa si a temperaturii.
  • Indexul de confort reprezintă spaţiul generos pentru spălatul mâinilor descris de geometria bateriei.
  • In plus, perlatorul s-pointer de la Kludi ne ajuta sa nu ne stropim atunci când folosiţi bateria. Perlatorul s-pointer este un sistem care poate regla direcţia jetului de apa cu o simpla atingere a degetului, adaptând unghiul cu care jetul lovește suprafaţa lavoarului.
  • Silenţiozitatea este un alt factor important de confort a bateriilor Kludi.
 5. Aspectul si designul
  • Bateria trebuie sa se potrivească formei, culorii si finisajului celorlalte obiecte sanitare si de mobilier din baie, respectiv, bucătărie. Designerii atrag atenţia ca, deși pot fi ignorate sau considerate banale, bateriile sanitare au un rol foarte important în amenajare.
 6. Siguranţa
  • Pentru a nu avea surprize neplăcute atunci când suntem plecaţi de acasă, racordurile bateriei trebuie sa reziste la fluctuaţii mari de presiune si sa nu se defecteze, declanșând o inundaţie. Pentru a evita un asemenea risc, toate bateriile Kludi sunt testate la presiune înalta, de 15 bari, înainte sa fie distribuite pentru vânzare.

[/fusion_text][/one_full]