Pe scurt despre Hunter

0
2482

[one_full last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][fusion_text]Societatea Hunter se bazează pe inovaţie. De la înfiinţare firma Hunter este lider în dezvoltarea şi implementarea noilor tehnologii în irigaţii. Hunter are 250 de brevete de produse, în 1983 au creat renumita PGP®, de atunci au dezvoltat peste 100 de produse pentru specialişti de sisteme de irigaţii.

Dintre acestea controllerul ACC a primit distincţia de “Cel mai inventiv produs nou” la expoziţia organizată de Asociaţia Internaţională pentru Irigaţii.[/fusion_text][/one_full][two_third last=”no” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][fusion_text]A fi liderul producătorilor produselor de irigaţii nu este întâmplător. Când Edwin J. Hunter a înfiinţat firma Hunter Industries era deja legendă vie a industriei, cu peste 150 brevete de inovaţii. Dl. Hunter a fost nu numai om de afaceri remarcabil, ci şi un inventator productiv. A fost un adevărat vizionar.

Până în zilele noastre firma Hunter a devenit o societate multinaţională, având reţea de vânzări în peste 80 de ţări.[/fusion_text][/two_third][one_third last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][fusion_code]PGltZyBjbGFzcz0iaW1nLXJlc3BvbnNpdmUgInNyYz0iL3dwLWNvbnRlbnQvdXBsb2Fkcy8yMDE1LzEwL3NsaWRlMl8xLmpwZyIgd2lkdGg9IjEwMCUiLz4=[/fusion_code][/one_third][one_full last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][fusion_text]Produce o gamă largă de produse pentru sisteme de irigaţii rezidenţiale, industriale şi terenuri de golf, care sunt concepute pentru a folosi apa în mod optim.

Care este misiunea lor? Filozofia firmei este de a oferii soluţii şi servicii de înaltă calitate pentru proiectanţii de sisteme de irigaţii, oferind produse la cele mai înalte standarde de calitate, cu testare şi control permanent.

Cea mai importantă resursă este considerat managementul organizaţional excelent şi întregul colectiv de lucru, format din oameni responsabili şi deschişi pentru a obţine rezultate foarte bune şi a oferi servicii de calitate clienţilor.

De ce un sistem de irigat automatizat cu aspersor pop-up ?

Sistemul de irigat automatizat oferă utilizatorului o mulţime de beneficii. În primul rând confort, rezultând economisire de timp şi efort, deoarece nimeni nu vrea să petreacă timpul liber cu udarea grădinii. Udarea unei grădini construite cu eforturi semnificative nu se poate realiza economic fără un sistem de irigat automatizat.

Un aspect important pe lângă distribuţia uniformă a apei şi protecţia mediului este economisire de bani. Cu un sistem proiectat, realizat şi setat corect economia de apă şi energie este destul de semnificativ. De exemplu: în caz de udare într-o zi de caniculă, 70 % din apa utilizată se evaporă; pe timpul nopţii numai 10% sau mai puţin. Economia substanţială realizată astfel duce la amortizarea investiţiei în 1-5 ani.

Fiind un sistem “invizibil”, nu influenţează estetica şi întreţinerea grădinii. În plus, în cazul terenurilor publice este protejat şi împotriva actelor de vandalism. Un sistem de irigat automat creşte valoarea imobilului şi oferă garanţia udării uniformă a plantelor. Fără un astfel de sistem, uscarea plantelor într-o zi de caniculă se poate evita numai cu muncă enormă.

Secretul unei grădini frumoase şi aranjate este dimensionarea şi întreţinerea profesională a unui sistem de irigat.

Cu următoarele produse HUNTER se poate realiza udarea într-un mod profesional şi economic:

Aspersor rotativ PGP

Aspersorul rotativ HUNTER este alegerea ideală în cazul udării suprafeţelor mari. Duzele sunt proiectate în aşa fel încât şi la o rată de precipitaţii mică să asigure acoperire uniformă, în aşa fel grădina va arăta excelent şi se economiseşte apă şi energie.[/fusion_text][fusion_code]PGltZyBjbGFzcz0iaW1nLXJlc3BvbnNpdmUgInNyYz0iL3dwLWNvbnRlbnQvdXBsb2Fkcy8yMDE1LzEwL2FzcGVyc29yLXJvdGF0di1wZ3AucG5nIiB3aWR0aD0iMTAwJSIvPg==[/fusion_code][fusion_text]Aspersor şi duze PRO-SPRAY

Pentru suprafeţe mici se utilizează aspersoare tip spray. Aspersoarele tip spray sunt disponibile şi în varianta cu regulator de presiune. Astfel plantele primesc exact atâta apă cât le trebuie. Duzele tip spray HUNTER sunt proiectate şi verificate cu cea mai mare atenţie, pentru a oferi clienţilor udare uniformă la un preţ rezonabil.[/fusion_text][fusion_code]PGltZyBjbGFzcz0iaW1nLXJlc3BvbnNpdmUgInNyYz0iL3dwLWNvbnRlbnQvdXBsb2Fkcy8yMDE1LzEwL3Byby1zcHJheS5wbmciIHdpZHRoPSIxMDAlIi8+[/fusion_code][fusion_text]MP Rotator

Această duză este alegerea ideală pentru udarea terenurilor verzi de dimensiuni mici şi mijlocii. Este caracterizată printr-un sistem unic de împrăştiere a apei cu jeturi rotative. Prin funcţionare la presiuni mai mici economisirea de apă faţă de aspersoare tip spray se poate ajunge până la 30%.[/fusion_text][fusion_code]PGltZyBjbGFzcz0iaW1nLXJlc3BvbnNpdmUgInNyYz0iL3dwLWNvbnRlbnQvdXBsb2Fkcy8yMDE1LzEwL21wX3JvdGF0b3JfLnBuZyIgd2lkdGg9IjEwMCUiLz4=[/fusion_code][fusion_text]Electroventile PGV şi ICV

Electroventilele marca Hunter sunt modelele durabilităţii şi funcţionării precise. Dacă presiunea din reţeaua de apă este prea mare se poate folosi regulatorul de presiune ACCU-SYNC, astfel udarea devine mai uniformă şi durata de viaţă a componentelor sistemului va fi mai lungă.

Micro-irigare

Câteodată udarea se poate rezolva cel mai eficient printr-un sistem de irigare prin picurare. Deoarece prin picurare cantitatea necesară de apă ajunge direct în sol, la rădăcina plantelor, se poate minimiza risipa de apă. Cu duzele micro se poate stropi eficient terenurile de mici dimensiuni (flori, legume, garduri vii).[/fusion_text][fusion_code]PGltZyBjbGFzcz0iaW1nLXJlc3BvbnNpdmUgInNyYz0iL3dwLWNvbnRlbnQvdXBsb2Fkcy8yMDE1LzEwL21pY3JvX2lyaWdhcmUucG5nIiB3aWR0aD0iMTAwJSIvPg==[/fusion_code][fusion_text]Unitate de comandă şi automatizare

Alegerea programatorului automat adecvat este o sarcină extrem de importantă în procesul de proiectare, pentru că denivelările terenului, schimbările climatului sau un sistem complex cu mai multe zone necesită diferite soluţii. Cerinţa minimă este ca automatizarea să fie compatibilă cu senzori.

Flow-Clik/HFS:

În cazul neetanşeităţilor, precum şi la spargerea conductelor senzorii instalaţi opresc funcţionarea sistemului de irigat. Senzorul Flow-Clik poate fi conectat la toate unităţile de comandă Hunter, oferind o funcţionare fără probleme. Dacă senzorul HFS este conectat la unele automatizări Hunter, se poate citi cantitatea totală de apă folosită, precum şi în cazul supra- sau subudării sistemul va opri automat.[/fusion_text][fusion_code]PGltZyBjbGFzcz0iaW1nLXJlc3BvbnNpdmUgInNyYz0iL3dwLWNvbnRlbnQvdXBsb2Fkcy8yMDE1LzEwL2Zsb3ctY2xpY2sucG5nIiB3aWR0aD0iMTAwJSIvPg==[/fusion_code][fusion_text]Solar Sync:

Senzorul Solar Sync monitorează vremea şi ajustează în mod automat timpii de udare al unităţii de comandă Hunter, economisind astfel o cantitate semnificativă de apă.[/fusion_text][fusion_code]PGltZyBjbGFzcz0iaW1nLXJlc3BvbnNpdmUgInNyYz0iL3dwLWNvbnRlbnQvdXBsb2Fkcy8yMDE1LzEwL3NvbGFyLXN5bmMucG5nIiB3aWR0aD0iMTAwJSIvPg==[/fusion_code][/one_full]