Detector H450EN HONEYWELL pentru CO–poliţă de asigurare pentru viaţă

0
1897

[one_full last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][fusion_text]Societatea Honeywell are grijă de siguranţa clienţilor săi. Alarma de casă H450EN denumit sidetector CO este foarte eficientă şi atenţionează imediat utilizatorii asupra prezenţei monoxidului de carbon (CO), toxic şi letal, care este generat de arderea incompletă a combustibilului în centrale, şemineuri, sobe şi aragazuri care funcţionează pe gaz, sau care poate apărea la tirajul imperfect al coşurilor, ca urmare a instalării incorecte sau a unor condiţii atmosferice nefavorabile.

Atenţionarea la timp, chiar şi la o concentraţie minimă din acest gaz fără culoare şi miros, poate salva vieţi![/fusion_text][fusion_code]PGltZyBjbGFzcz0iaW1nLXJlc3BvbnNpdmUiIHNyYz0iL3dwLWNvbnRlbnQvdXBsb2Fkcy8yMDE1LzEwL2RldGVjdG9yLUNPLWdhcmFudGllLmpwZyIgd2lkdGg9IjEwMCUiPg==[/fusion_code][fusion_text]În România, în ultimii 3 ani, peste 260 de persoane au fost afectate de inhalarea monoxidului de carbon toxic, dintre care 67 au fost decese (sursa risc.info.ro ) – de aceea, nu lăsaţi viaţa dvs. la mâna hazardului!

Ce trebuie făcut, dacă porneşte detectorul CO?
Prima regulă: întotdeauna aveţi încredere în detectorul CO. Dacă detectorul de monoxid-carbon se declanşează, atunci:
 • Deschideţi ferestrele!
 • Opriţi aparatele de încălzire şi nu porniţi până când nu au fost verificate de un personal autorizat!
 • Ieşiţi la aer liber!
 • Asiguraţi-vă ca nu a rămas nimeni în casă!
 • În caz de incendiu, să nu vă angajaţi în stingerea focului. Din cauza monoxidului de carbon puteţi să pierdeţi conştiinţa şi viaţa!
 • Cereţi ajutorul unui medic, dacă observaţi simptomele unei intoxicaţii la dvs. sau la altcineva din jur!
 • Dacă bănuiţi că aţi fost intoxicat, cereţi o analiză de sânge. Nivelul de carboxy-hemoglobin (COHb), arată gradul de intoxicaţie.

[/fusion_text][fusion_code]PGltZyBjbGFzcz0iaW1nLXJlc3BvbnNpdmUiIHNyYz0iL3dwLWNvbnRlbnQvdXBsb2Fkcy8yMDE1LzEwL2g0NTBlbi10ZWNrLmpwZyIgd2lkdGg9IjEwMCUiPg==[/fusion_code][/one_full][fusion_text]

Caracteristici şi avantaje:
 • Principiul detectării pe bază de senzor electrochimic
 • Alimentarea prin baterie, fără cablare şi independent de furnizarea de electricitate
 • Durata lungă de funcţionare a senzorului şi bateriei de până la 7 ani
 • Tipul de alarmă – pătrunzător sonor
 • Capacitate mare de detecţie
 • Semnalizarea descărcării bateriei şi a înlocuirii alarmei
 • Instalare simplă pe perete
 • Construcţie compactă şi execuţie estetică

Durata de viaţă de 7 ani începe când senzorul este activat prin scoaterea bandei de alarmă din detectororul monoxidului de carbon, acest lucru nu depinde de data de expirare care este trecută pe produs.

Garanţia de 6 ani începe cu data facturării de la cumpărarea produsului şi este valabilă pe întreaga perioadă independent de numărul declanşărilor. Păstraţi factura pentru garanţie valabilă!

Detectorul H450EN are funţia de autodiagnosticare, dar vă recomandăm să apăsaţi lunar butonul Test pentru a testa. Pâlpâirea LEDului galben şi două sunete pe minut, semnalizează defectarea sau sfârşitul duratei de viaţă a produsului.[/fusion_text][fusion_code]PGRpdiBhbGlnbj0iY2VudGVyIj4NCjxpbWcgY2xhc3M9ImltZy1yZXNwb25zaXZlIiBzcmM9Ii93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvMjAxNS8xMC9zb21uLWxpbmlzdGl0LWN1LWhvbml3ZWxsLWg0NTBlbi5qcGciLz48L2Rpdj4=[/fusion_code][fusion_text]

Un somn liniştit cu alarma H450EN!

[/fusion_text]