RAUTITAN Multifuncţional. Economic. Sigur.

0
2803
rehau-rautitan-flex

Apa potabilă este una dintre cele mai valoroase resurse. Pentru a vă asigura că ea ajunge întotdeauna la destinaţie în stare perfectă, proaspătă şi curată, cerinţele sistemului de ţevi sunt foarte stricte. Creşterea conştientizării privind sănătatea face ca cerinţele de igienă şi reglementările ce se aplică pentru sistemele de apă potabilă, să fie din ce in ce mai stricte. În aceste condiţii se impune crearea de sisteme, care să îndeplinească încă de pe acum standardele viitoare.

La începutul lunii Aprilie 2013 REHAU si Melinda Instal au dezvoltat un parteneriat de durată pentru un viitor de succes. Astfel, Melinda Instal a devenit distribuitor al sistemelor de instalaţii termice şi sanitare REHAU precum încălzirea şi răcirea suprafeţelor, sistemul RAUTITAN pentru apă potabil și canalizarea fonoabsorbantă RAUPIANO. Scopul acestei colaborări este de a oferi clienţilor sisteme de calitate superioară, economice şi de durată pentru instalaţiile clădirilor.

Prin sistemul universal de ţevi RAUTITAN pentru apă potabilă şi încălzire, REHAU aduce o contribuţie însemnată acestor cerinţe. Tocmai de aceea, cerinţele pentru performanţe maxime şi, mai ales, fiabilitatea de durată sunt criteriile decisive, deoarece majoritatea instalaţiilor devin practic inaccesibile şi dispar în structura peretelui sau a pardoselii. RAUTITAN şi-a dovedit calităţile de milioane de ori de-a lungul deceniilor şi îndeplineşte toate etaloanele de calitate prin particularităţile sale remarcabile de performanţă.

Tehnologia de îmbinare cu manşon alunecător Fiabil, sigur, eficient şi universal

Manşoanele alunecătoare RAUTITAN PX sunt fabricate din PVDF (polifluorură de viniliden), iar fitingurile din PPSU (polifenilsulfonă). Ambele materiale plastice de înaltă performanţă şi-au dovedit calităţile multilaterale, printre altele, în construcţia de avioane şi în producţia de incinte de epurare.

Materialele se disting printr-o înaltă rezilienţă, rezistenţă la substanţe chimice şi la îmbătrânire la căldură. Avantajele pentru utilizator: elementele RAUTITAN PX sunt deosebit de uşoare şi pot fi prelucrate în siguranţă chiar şi la temperaturi extreme de până la –10 °C.

Conexiune realizată fiabil fără O-ring

RAUTITAN realizează o legătură etanşă şi durabilă doar cu ţeava, fitingul şi manşonul alunecător.

O-ringurile suplimentare sau alte mijloace de etanşare, care s-au dovedit a fi puncte slabe în regimul funcţional de lungă durată, sunt inutile. În locul acestora, tubul funcţionează el însuşi ca mijloc de etanşare.

Siguranţă fără compromisuri prin control optic simplu

La capitolul siguranţei nu sunt permise compromisurile – şi de aceea, toate îmbinările conductelor trebuie să fie sută la sută etanşe. Acest lucru este realizat la RAUTITAN de tehnologia de îmbinare cu manşon alunecător. Încă înainte de verificarea la presiune, o verificare vizuală simplă oferă certitudinea unei îmbinări finalizate.

Eficienţă excepţională datorită debitului optim

Gândit până în detaliu şi conceput pentru o funcţionare eficientă: echipamentul deosebit de bine calibrat pentru lărgire minimizează la RAUTITAN îngustarea ţevii în zona de îmbinare şi asigură astfel un debit aproape perfect neobstrucţionat.

Fără termen de comparaţie la capitolul multivalenţă, utilizabil universal

Cu diversitatea sa incomparabilă în aplicaţii de lucru, RAUTITAN este sistemul complet universal pentru instalaţiile de apă potabilă şi de încălzire. Componentele sunt corelate perfect între ele. Ele conving prin soluţii tehnice ingenioase, care se disting nu doar prin siguranţă şi fiabilitate, ci uşurează considerabil şi manopera de instalare.

Solicită acum fişa tehnică a sistemului RAUTITAN la unităţile teritoriale MELINDA INSTAL.